Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

't Vosseveld Ontstaan Omgeving Faciliteiten Tarieven Aanbiedingen Arrangementen Reserveren Boekingsvoorwaarden Foto's Contact Routebeschrijving Gastenboek Links Plattegrond Social Media Zuidoost Drenthe Wandelen en fietsen Geocaching 

't Vosseveld

Minicamping 't Vosseveld, een kleine en gemoedelijke camping in Odoornerveen, provincie Drenthe. Wij bieden u rust en ruimte en prachtige natuur. In de omgeving zijn wonderschone wandelroutes en een aantal indrukwekkende fietstochten. Wij hebben voor u kampeerplaatsen voor uw caravan, huifkar, tent of camper. Elke plaats heeft 10 ampere stroom. Op het veld zijn 4 waterpunten en er is gratis draadloos internet op het terrein (WIFI). Wij hebben een nieuw en modern toiletgebouw gerealiseerd. En dat alles in één van de mooiste omgevingen van Nederland. Laat uzelf overtuigen en kom eens een kijkje nemen. De camping is gelegen in het rustige Odoornerveen, wat in 2007 436 inwoners had. De camping ligt midden in Odoornerveen vlakbij het Oranjekanaal. Om de camping te bereiken rijd je bij de middelste brug, rechts of links af, richting de camping. De camping ligt verscholen achter een laan met eikenbomen. Doordat de camping +/- 200 meter vanaf de openbare weg ligt kunt u optimaal genieten van de rust in Drenthe. U hoort op de camping, fluitende volgels, getjilp van sprinkhanen en een zacht briesje door het struikgewas.

Minicamping ‘t Vosseveld

De camping is in 2015 geopend! Er word aan een nieuwe website gewerkt. Reserveren? Bel 0654320961 of mail naar info@campingtvosseveld.nl

De camping in Odoornerveen waar u helemaal tot rust komt

Op de minicamping zijn 25 ruime plekken. In de schuur op het land is in 2008 het toiletgebouw gemaakt. Alle plekken zijn voorzien van elektriciteit (10 ampére) en verdeeld over de camping zijn vier waterpunten. De camping is aangesloten bij de VeKaBo, Vereniging Kamperen bij de Boer.Bij de ingang van de minicamping vindt u de receptie, met daarbij een terras dat uitkijkt over de camping en de paarden in het naast gelegen weiland. Hier bent u welkom om een kopje koffie te komen drinken en kunt u informatie over (activiteiten in) de omgeving krijgen.

De camping is vanaf 2018 gesloten.Wij bedanken alle gasten voor het verblijf op de camping de afgelopen 10 jaren!

De camping is in 2015 geopend! Er word aan een nieuwe website gewerkt. Reserveren? Bel 0654320961 of mail naar info@campingtvosseveld.nlNeem ook eens een kijkje op de facebook van de minicamping:

facebook.com

info@campingtvosseveld.nl

online fotoalbum

Minicamping 't VosseveldZuidzijde 217874 TD Odoornerveen0591-38189906-28881529

Ga direct naar:

Drenthe.nl

Odoornerveen.info

Coevorden.nl

Bestemmingborgerodoorn.nl

Dierenparkemmen.nl

Vekabo.nl

Weer.nl

Buienradar.nl

Google.nl

Drenthecampings.nl

B9.nl

Camping-minicamping.startpagina.nl

Reserveerhier online


http://api.addthis.com/oexchange/0.8/offer?url= http%3A%2F%2Fwww.campingtvosseveld.nl