Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

't Vosseveld Ontstaan Omgeving Faciliteiten Tarieven Aanbiedingen Arrangementen Reserveren Boekingsvoorwaarden Foto's Contact Routebeschrijving Gastenboek Links Plattegrond Social Media Zuidoost Drenthe Wandelen en fietsen Geocaching 

Omgeving

Omgeving

Minicamping ’t Vosseveld ligt midden in de prachtige provincie Drenthe. Op de camping ervaart u de rust en ruimte van deze provincie en u kunt hier met volle teugen van genieten. In de omgeving zijn talloze dingen te beleven. Een van de publiekstrekkers in de omgeving is het openluchtmuseum Ellert en Brammert. Even verderop, in Emmen, vindt u het uitgebreide dierenpark. Naast de camping in het Oranjekanaal kunnen de gasten kanovaren en vissen. Even verderop, in het Loomeer en de Kibbelkoele kan een frisse duik genomen worden en de mensen die niet van natuurwater houden kunnen hun hart ophalen in het bosbad Noord - Sleen of in het openluchtbad Leewal in Exloo. Natuurlijk is de provincie Drenthe bij uitstek geschikt voor liefhebbers van wandel- en fietstochten. De bosrijke omgeving biedt talloze wandelmogelijkheden en er zijn zelfs verschillende Nordic Walkingroutes. Wanneer u liever de fiets pakt, kunt u kiezen uit een ruime variëteit aan fietsroutes. Daarnaast zijn er ook veel Geocaches in de omgeving.

Hunebed

Fietsen in Drenthe

Odoornerveen is een klein dorp in de gemeente Borger-Odoorn. Het ligt ongeveer 12 kilometer ten noorden van Emmen. Odoornerveen telde (volgens informatie van de gemeente Borger-Odoorn) op 1 januari 2007, 436 inwoners. Het Odoornerveen was voorheen een hoogveengebied ten oosten van de Hondsrug. Het veengebied werd samen met het Eeserveen ontgonnen vanaf de Drentse Hoofdvaart, ter hoogte van Smilde, door het graven van het Oranjekanaal. Omstreeks 1850 werd hiertoe het initiatief genomen door Jasper Klijn uit Smilde die dwars door Drenthe een kanaal wilde aanleggen naar Emmen. Het veen in het relatief kleine Odoornerveen was snel afgegraven. In 1895 namen boeren de plaats van de veenarbeiders in.



Neem ook eens een kijkje op de facebook van de minicamping:

facebook.com

info@campingtvosseveld.nl

online fotoalbum

Minicamping 't VosseveldZuidzijde 217874 TD Odoornerveen0591-38189906-28881529

Ga direct naar:

Drenthe.nl

Odoornerveen.info

Coevorden.nl

Bestemmingborgerodoorn.nl

Dierenparkemmen.nl

Vekabo.nl

Weer.nl

Buienradar.nl

Google.nl

Drenthecampings.nl

B9.nl

Camping-minicamping.startpagina.nl

Reserveerhier online


http://api.addthis.com/oexchange/0.8/offer?url= http%3A%2F%2Fwww.campingtvosseveld.nl