Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

't Vosseveld Ontstaan Omgeving Faciliteiten Tarieven Aanbiedingen Arrangementen Reserveren Boekingsvoorwaarden Foto's Contact Routebeschrijving Gastenboek Links Plattegrond Social Media Zuidoost Drenthe Wandelen en fietsen Geocaching 

Ontstaan

Ontstaan minicamping ‘t Vosseveld

Gastvrouw van de camping, Alette Koopman, heeft altijd al gedroomd van een eigen bedrijf. Toen zij bezig was met de opleiding recreatie in Emmen wist ze het zeker: het moest een minicamping worden. Na haar hele leven gekampeerd te hebben is Alette stage gaan lopen en heeft ze gewerkt op verschillende campings in Drenthe en Groningen.Alette sprak met haar grootouders over haar droom en het toeval wilde dat zij vroeger ook een camping wilden oprichten, maar destijds was het niet mogelijk om de vergunningen rond te krijgen. De ruimte was er echter wel, de grootouders van Alette hebben al sinds 1959 een groot stuk land in hun bezit, waarop het plan gerealiseerd kon worden. Nu, jaren later, met de oprichting van minicamping ’t Vosseveld, is voor alle drie een droom in vervulling gegaan.

De naam van de camping verwijst naar de achternaam van de opa en oma van Alette. Ze heten namelijk Tam en Tiny Vos. De toevoeging veld is gedaan omdat de camping een wijds uitzicht heeft over de naast gelegen velden.

Huifkarren op de camping en paarden in het weiland

De camping

Paarden verblijven niet op de camping maar in het naast gelegen weiland. De huifkar staat op een kampeerplaats op de camping.Neem ook eens een kijkje op de facebook van de minicamping:

facebook.com

info@campingtvosseveld.nl

online fotoalbum

Minicamping 't VosseveldZuidzijde 217874 TD Odoornerveen0591-38189906-28881529

Ga direct naar:

Drenthe.nl

Odoornerveen.info

Coevorden.nl

Bestemmingborgerodoorn.nl

Dierenparkemmen.nl

Vekabo.nl

Weer.nl

Buienradar.nl

Google.nl

Drenthecampings.nl

B9.nl

Camping-minicamping.startpagina.nl

Reserveerhier online


http://api.addthis.com/oexchange/0.8/offer?url= http%3A%2F%2Fwww.campingtvosseveld.nl